Избувна пожар во погон во тетовско

 

Пожар избувнал во погон за градежни материјали на Микели во тетовското село Порој, пренесе телевизијата Кис.

Пожарот избувнал во приземните простории на погонот. Во овие простории  е монтирана софистицирана опрема и се одвивал главниот технолошки процес,а се вршело и загревањето на печките за печење на глинените градежни блокови, објави телевизијата Кис.

ФОТО: Телевизија Кис

 

најчитано сега