Видео кое ќе ве разнежни и насмее - малечко слонче се обидува да се искапе во базен

Слончето по име Бел, старо само три недели, со помош на неговата мајка Раша успеа да се избања во мало базенче. Погледнете го видеото кое ќе ве разнежни и насмее.

 

најчитано сега