ВИДЕО: Гласот на овој скопјанец ќе го наежи секој од вас - слушнете ја беспрекорната изведба на македонската химна

Гласот на 13-годишниот скопјанец Вејчеслав Поповски ќе ве остави без здив. Слушнете ја неговата изведба на македонската химна „Денес над Македонија се раѓа“ која дефинитивно ќе ве воодушеви!

 

најчитано сега