Министерот Кралев на Отворениот ден на ФИНКИ

 

Денеска министерот за образование и наука на Република Македонија, Панче Кралев, ќе присуствува на Отворениот ден на Факултетот за информатички науки и комјутерско инженерство ФИНКИ.

Министерот за образование и наука Панче Кралев денеска ќе има средба и со учениците и наставниците од училиштата наградени на АЦЕС натпреварот што се одржа во Словачката Република.

ФОТО:Дневник

најчитано сега