(ВИДЕО) Јакимовски: Во СДСМ им забрануваат на функционерите да гостуваат на телевизија

 

Градоначлникот на општина Карпош, Стевчо Јакимовски, во емисијата Јади Бурек рече дека во СДСМ имало забрана за гостување во телевизиите кои не се под контрола на опозицијата. Јакимовски рече дека кога дошол во СДСМ, партијата му појаснила дека гостување во емисијата Јади Бурек не доаѓа предвид. 
Интересно е дека опозициската партија излегуваше со ставови дека телевизиите недоволно ги презентираат нивните ставови и дека во македонските медиуми има недостаток од дебата. Погледнете го видетото околу 18тата минута

најчитано сега