Пратенички прашања во македонското Собрание

Денеска вообичаено како и секој последен четврток во месецот ќе бидат поставувани пратенички прашања во Собранието на Македонија.

Пратеничките прашања ќе бидат поставувани во рамки на 68. седница.

најчитано сега