ВИДЕО: „Молскавично“ полетување на авион сред невреме

Американската сојузна држава Невада пред некоглку дена ја погоди силно грмотевично невреме. На некои места поради големите колични на дожд дојде и до поплава

Од Лас Вегас стигна фантастична снимка на полетување на еден авион од аеродромот Мекаран на кој јасно може да се забележи како леталото директно се упатува кон олујата.

 

најчитано сега