Чаир и Карпош утре без струја

Утре жителите на општина Чаир кои живеат на улуца Благоја Паровиќ во Топаанско поле без струја ќе останат во периодот од 08:30 до 10:15 часот. Од 10:15 до 15:00 часот пак без електрично напојување ќе останат жителите на општина Чаир кои живеат на улицата Ѓорѓи Поп Христов. Без струја ќе останат и корисниците од улица Руѓер Бошковиќ и Бранислав Нушиќ како и дел од улицата Никола Тесла во општина Карпош, додека во перидоот од 08:00 до 15:00 без струја ќе бидат и жителите од село Копаница во општина Сарај.

 

најчитано сега