ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Морско куче нападна 18 годишна Бразилка

Осумнаесетгодишната Бруна Паоло да Силва Гоби почина откако беше нападната на плата Боа Виагем од страна на морско куче кое ја гризна за ногата. На интернет е покажано вознемирувачкото видео кое го покажува моментот на нападот. На истото може да се види како животното ја зграпчи и ја повлече под водата. 

 

 

 

 

најчитано сега