ВИДЕО: Јована и Даниел имаа жесток секс

 

Откако пред некоја вечер го пробија мразот, Јована и Даниел ја засладија ноќната активност, па повторно преку камерите имаа секс, само што овој пат беа далеку повеќе опуштени, а истото се забележа со очигледните движења под јорганот. Даниел како вистиснки џенталмен ја остави Јована да води. Креветот „чкрипеше“ цело време, a по десет минути љубење, сексање и стенкање, голите гулапчиња се одмараа и зборуваа за даските кои паднале. Дали на фармерите им се заслади сексот, или навистина проработеа емоциите, останува да се види во наредниот период. Да ве потсетиме Јована најпрвин фрли око на Ша, но меѓи нив не се случи ништо. Потоа манекенката се сврте кон новиот газда Даниел Алибабиќ. Уште една вљубена двојка, Станија и Филип, ја известија јавноста дека ќе имаат секс кога ќе излезат од „Фармата“.

најчитано сега