Фатен дилер на дрога од Штип

 

Полициската станица во Прилеп поднесе кривична пријава против дилер на дрога од Штип.

Се работи за 28-годишниот Д.Д: од Штип кој е фатен од страна на полициски службеници како користи дрога, и му овозможува на уште едно лице од Штип да ја користи истата.

 

најчитано сега