ВИДЕО: Си го смениле полот па започнале врска - најбизарниот пар на сите времиња!

Арин Ендруз и Кети Хил од Велика Британија се дефинитивно најчудниот и најбизарниот пар на сите времиња. 

Арин е роден како девојка и се викал Емералд, а Кети е родена како момче и се викала Лук, но со операција си го смениле полот па започнале врска.

-Ги мразев своите женски атрибути. Неодамна ги отстранив градите и се чувствувам супер. Конечно можам да одам на базен со врсниците и да бидам само едно обично момче. Конечно сум во вистинското тело - изјави Арин.

Погледнете го парот...

најчитано сега