Жителите на Центар утре без вода за пиење

Утре поради дефект на вентил во шахтата од Ф-2 цола на улица Македонија во Центар, граѓаните ќе останат без вода. Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од кула 8,ул.Даме Груев блок 3 и Шпаркасе Банка  од  09:00 до 14:00 часот.

 

најчитано сега