Кумановчанец си ја силувал роднината со пречки во развојот

 

Кумановчанец си заработи кривична пријава поради обљуба врз немоќно лице

Се работи за 51-годишниот  Љ.А. од Куманово кој  ја забележал неговата  роднина на возраст од 15 години, која инаку е лице со пречки во развојот, по што ја повикал во неговиот дом и извршил силување врз истата.

најчитано сега