Жителите на Бутел утре ќе останат без вода за пиење

На  ден 23.07.2013 година, во вторник,  поради промена на регулатор во шахта од Ф - 80 мм на ул.Бел Камен,  во периодот од 09.00 часот па се до санирање на дефектот без вода ќе останат корисниците од ул. Бел Камен од општина Бутел.

најчитано сега