Груевски и Тодоров во посета на Геронтолошкиот завод во Скопје

Претседателот на Владата на Република Македонија,Никола Груевски и Министерот за здравство денеска  ќе го посетат  Геронтолошкиот завод „13 Ноември“, Скопје, по повод завршување на комплетната реконструкција на Одделот геријатрија од Заводот. 

најчитано сега