Татко ја продал ќерка си за 700 евра

Еден татко од Босна ја продал својата ќерка, која има само 16 години за 700 евра.

Благодарение на брзата реакција на полицијата и центарот за социјална работа од Зворник, девојката била спасена од ропство.

Нејзин спасител, бил работник во кафеана, кој се посомневал, и пријавил во полиција.

ФОТО: Вест

 

најчитано сега