Мајка преку оглас бара искусна девојка за својот син

Една жена од Филаделфија бара девојка која ќе успее да направи нејзиниот син да се заљуби во неа и како што вели да го тргне мракот во кој тој седи долго време.

Грижливата мајка напишала оглас со кој бара девојка која нејзиниот чуден и збунет син ќе го претвори во кул студент.

Огласот е едноставен. Мајката бара девојка од 19 или 20-годишна возраст која треба да се запознае со нејзиниот син и потоа да го одведе на место каде ќе нема никој. Исто така мајката бара девојката да биде искусна и да знае да му покаже различни сексуални пози на нејзиниот син. 

- Ако го направиш се ова ќе се погрижам твоите финансиски проблеми да исчезнат, наведува мајката во огласот.

 

 

најчитано сега