Сакај го Скопје

Го сакам Скопје заради филозофските муабети направени во 5 сабајле, заради журките на Водно, заради сепарињата во парк, заради испиеното вино на форум ...а вие? Сигурно и вашите причини се безброј и интересни за споделување. Како дел од иницијативата за одбележување на 50 годишнината од катастрофалниот земјотрес во Скопје, започнува акцијата“Го сакам Скопје”. Искористете го “hash” тагот #госакамскопје и на Facebook или на Twitter допишете ја причината зошто Скопје е град кој се сака.

 

#госакамскопје

#gosakamskopje

 

#еduashkupin

најчитано сега