ВИДЕО: Паднала и се заглавила на улица - никој не и помогнал мислејќи дека е дух

Една жена од Кина додека се враќала дома, поради невнимание паднала во стапица и се заглавила, но иако цела вечер викала за помош, никој од сесодите не сакал да и помогне бидејќи мислеле дека е дух поради тоа што слушале гласови, а не знаеле од каде доаѓаат.

Дури откако се разденило еден случаен минувач на улица сфатил што се случува па повикал полиција и пожарникари, кои веднаш ја извлекле жената.

најчитано сега