Барате работа? - еве кои македонски компании нудат вработување

1. Регионални менаџери за Охрид и Тетово

ФАРМАСИ КОЗМЕТИКС ДООЕЛ, Интернационална компанија, застапена во повеќе од 100 земји, на 5 континента, во директна комуникација со 350 милиони луѓе, преку систем на мултилевел маркетинг, има потреба од:

Регионален менаџер - Охрид, аплицирајте на следниот ЛИНК

Регионален менаџер – Тетово, аплицирајте на следниот ЛИНК

2. Комерцијалист – Мерчендајзер

ТРГОВСКО ДРУШТВО ЗА ПРОМЕТ НА ГОЛЕМО И МАЛО, СВИССЛИОН МАК ДОО ЕКСПОРТ-ИМПОРТ СКОПЈЕ, има потреба од вработени на работно место КОМЕРЦИЈАЛИСТ – МЕРЧЕНДАЈЗЕР (2 позиции)

Повеќе на следниот ЛИНК

3. Сервисен советник

КОЛЕВСКИ ДОО – Скопје, Овластен дилер за возила од програмата на Фолксваген, има потреба од персонал за позиција СЕРВИСЕН СОВЕТНИК за прием и сервисирање на возила (Пост продажба)

Повеќе на следниот ЛИНК

најчитано сега