Фатен Албанец кој нелегално престојувал во Македонија

Вчера на регионалниот пат Маврово-Дебар, од страна на полицијата бил фатен 19-годишниот А.П. инаку албански државјанин, поради нелегален престој во Македонија.

На истиот му е забранет влез во Македонија во период од три години.

 

најчитано сега