МИОА и Британската амбасада ќе потпишат меморандум за соработка

Денеска министерот за информатичко општество и администрација Иво Ивановски и амбасадорот на Обединетото Кралство во Република Македонија Кристофер Ивон ќе потпишат Меморандум за соработка за финансирање на проектот „Поддршка за реформите во јавната администрација“.

Настанот ќе се одржи во Министерството за информатичко општество и администрација.

ФОТО: Радиомоф

најчитано сега