Маја кон Ава: Ти спиеш со мажи за пари!

 

Дефинитивно им нема крај на расправиите кои се секојдневие во куќата на Големиот брат.

- Жељко сака жени кои имаат задник, а ти си рамна како даска. Имаш само силикони кои ти ги купил татко ти, и рекла Маја на Ава.

Ава на ова на Маја и одговорила дека е депресивна шизофреничарка.

- Ти со луѓе спиеш за пари. Затоа и мојот Урош не спиеше со тебе, рекла Маја.

најчитано сега