Даутовски вчера ги забавуваше жителите на Кисела Вода

 Драган Даутовски Квартет синоќа одржа концерт во рамки на годинашното културно лето што го организира општина Кисела Вода.

 Даутовски настапи во паркот „Шопен”, овозможувајќи и на публиката несекојдневно уживање.

Културното лето во Кисела Вода продолжува од понеделник. До завршувањето на манифестацијата, 3 август, сабота, ќе се одржат уште 6 културни настани.

ФОТО: Факултети.мк

најчитано сега