ВИДЕО: Пратеник од Бугарија го искина знамето на Косово

 

Бугарскиот пратеник Павел Чернев за време на една конференција започна да го кине знамето на Косово.

Сеуште не е позанто што го натерало Бугарот на оваа реакција.

најчитано сега