Анкета: 73% од Грците немаат пари за летување

Според резултатите од Анкета направена од страна  Институтот за истражување на потрошувачите на Грција, 73 отсто од Грците немаат можност да одат на одмор.

Според податоците, 73 отсто од Грците, во споредба со 69 отсто лани, нема да одат на одмор ова лето, а над 73 отсто Грци тврдат дека не планираат, ниту веруваат дека ова лето ќе одат на одмор.

Главна причина за неможноста Грците да уживаат на други плажи освен своите е секако финансиската состојба.

ФОТО: Ерепортер

најчитано сега