ВИДЕО: Клекна на едно колено да ја побара за жена а таа не го забележа!

Дечково сакаше на оригинален начин да ја запроси својата сакана но сето тоа не му успеа бидејќи таа беше презафатена.

 Неговиот план беше да клекне на колена пред нејзиниот фризерски салон каде таа работи со прстен во рака, но неговата девојка беше премногу зафатена па не го ни примети.

Погледнете го видеово...

најчитано сега