ВИДЕО: Не знаеше кој е Ѓоковиќ а не знае ни кој е Хашим Тачи - Екрем им се извини на гледачите

Екрем Јевриќ во емисија се извини бидејќи при своето учество во шоуто „Фарма" изјави дека не знае кој е Хашим Тачи.

- Не знаев кој е Хашим Тачи, па јас не сум политичар за тоа да го знам. Се извинувам на сите, изјави Екрем.

Колку за потсетување, Екрем додека беше на „Фарма" не знаеше ниту кој е Новак Ѓоковиќ, па праша: - Кој е тој Новак. Што пее?!

најчитано сега