ВИДЕО: Мистериозни шуми во форма на кукаст крст во Германија

Пред околу дваесетина години еден архитект во источна Германија открил шума каде дрвата се во формација на кукаст крст, а никој не знае како дошло до ова.

Архитектот изнајмил авион за да ја надлета оваа облас и да може да ја сними мистериозната шума во облик на кукаст крст.

Погледнете...

најчитано сега