Пратениците ќе расправаат за изменување на Законот за тутун и тутунски производи

Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одржи 67-та седница.

Единствена точка на дневниот ред на седницата е Предлог законот за изменување на Законот за тутун и тутунски производи, по итна постапка. 

најчитано сега