ФОТО: Елена Велевска роди ќерка - ова е нејзино трето дете

“Бог денес ми подари најскапоцен подарок за кој навистина вреди да се живее. Вербата во Бога и молитвата беа постојано во моите мисли и најпотребното оружје во ваквите моменти на страв. Ова беше прекрасен ден за мене.  Горда сум на фактот што по трет пат станав мајка и навистина сум најсреќната мајка“ - напиша Велевска на социјлните мрежи

најчитано сега