(ВИДЕО) Амди Бајрам: Не сум Кока Кола туку Пелистерка Кола

Амди Бајрам во своето гостување во емисијата „Ја сакам Македонија“ на телевизијата Сител, вели дека сега е „Пелистерка Кола“, а не „Кока Кола“, бидејќи само Пелистерка му помагала за време на кампањи. Тој вели дека од Кока Кола го игнорираат и иако ги промовирал, тие не дале ниту еден пакет пијалоци на неговата последна кампања.

најчитано сега