Ќе се гради хотел на сплав на Вардар

Третата галија на реката Вардар ќе биде хотел. Таа ќе биде сместена спроти Градскиот трговски центар и за разлика од другите две, нема да биде место само за ручек, туку ќе нуди и хотелско сместување за туристите. Ќе се разликува и по тоа што нејзината метална конструкција ќе биде обложена со дрво

најчитано сега