Фуфо му се враќа на пица бизнисот - ќе си вратам се што ми украдоа

Љуп­чо Николовски-Фуфо вечерва и официјално му го стави логото на својата фирма на ресторанот Галија.  Местото кое и порано го поседуваше, Фуфо си го враќа во свое владение. Во интервјуза весникот Вест вели дека му се враќа на пица бизнисот во Скопје

Со пиците започна пред скоро 30 години кога ја отвори првата скопска пицериј. Бизнисот го ширеше и во соседството а пред 4 години, едноставно го снема. Што се случувало со него, тој открива за весникот Вест.

најчитано сега