Фасада се сруши врз глава на млада куманованка

Непријатно изненадување за 33 годишната кумановчанка С.Ј. Додека шетала низ Куманово, од една од зградите се одронил дел од фасада и паднал право врз неа. Од МВР информираат дека, за среќа, кумановчанката не заработила сериозни повреди.

Најверојатно “виновник“ за несреќата е дотраеноста на старата зграда, велат од МВР, најавувајќи детална истрага.

најчитано сега