ВИДЕО: Мислите дека вие имате безобразен колега?

Француски готвач направил компилација од видео снимки на кои го “вади од памет“ својот плашлив колега. Видеото е насловено „Готвењето ме плаши“, а еве зошто!

најчитано сега