И во Македонија се нуди турисички аранжман за пат во вселената - еве колку чини

Наместо на море во вслената. За прв пат ина Македонците им се нуди туристички аранжман за патување до вселената. Ќе се патува со суперсоничен борбен руски авион МИГ 29, а  како што пишува Вест сите кои се заинтересирани, за ваков туризам ќе мора да поминат посебна обука

Четворица Срби веќе се вратиле од патувањето, а во Македонија има голем интерес, но сè уште никојне си резервирал место за летот во вселената, кој зависно од должината, чини од 16.500 до 22.500 евра.

најчитано сега