ВИДЕО: Вака се прави пиво во Прилеп

Создаден во високо квалитетни услови, Златен Даб е производ на модерна технологија, врвна опрема и одлични суровини, сето тоа искомбинирано на совршен начин, благодарение на речиси 90-годишната традиција на Прилепската Пиварница, како и врвното знаење на пивските мајстори. Совршен до детаљ, со возбудливи линии, модерен изглед и произведен според светски стандарди, Даб ти нуди свежина и неповторлив вкус!

најчитано сега