ВИДЕО: Шимпанзо и рис најдобри пријатели - ова ќе ве разнежни

Животинскиот свет е преполн со чудни пријателства, а ова е едно од нив.

Погледнете го пројателството меѓу 20-месечното шимпанзо и рис кои станале нераздвојни.

 

најчитано сега