Се скршија две „Пежоа“ и „Спарк“ во Скопје - возачот на Спаркот на Ургентен

Вчера попладне, три автомобили се судриле близу поранешната фабрика „Раде Кончар“ во Скопје. Во сообраќајката било повредено едно лице, и според Телеграф.мк, веднаш било пренесено во скопскиот Ургентен Центар.

Телеграф.мк пренесува дека во сообраќајката учествувале два автомобили марка „Пежо“ и еден „Шевролет Спарк“. Со повреди на главата завршил возачот на „Спаркот“ 

најчитано сега