Каква е улогата на осигурителните компании во сообраќајот?

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска денеска ќе се обрати на тркалезна маса на тема „Улогата на осигурителните компании во градењето на култура и етика во сообраќајот и зголемување на безбедноста во сообраќајот на патиштата“.

Организатор на настанот е  Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата.

најчитано сега