Ужас: Хомосексуален пар го силувал посвоеното синче

 

Ужасен настан ја потресе светската јавност. Американецот Марк Њутн и неговиот партнер од Нов Зеланд, Питер Труин, платиле на жена од Русија да им роди детенце, а потоа сексуално го злоставувале.

 Монструмите неколкупати вршеле полови дејствија врз малото момче, а тоа исто така било сексуално искористено и од страна на педофили од целиот свет на кои хомосекаулците им го нуделе за пари.

Двојката е осудена на 40 години затвор и треба да плати казна од 400.000 долари.

најчитано сега