Се соблекоа 13 новинарки на весникот Вест

За специјалната фото-сесија за борба против ракот, тринаесет новинарки на дневниот весник „Вест“ и на порталот www.vest.mk се соблекоа- објави весникот „Вест“.

Интернет верзијата на весникот, соопштува дека фотографиите ќе бидат објавени во во роденденското издание на „Вест“ в петок, на петти јули, кога „Вест“ полни 13 години

најчитано сега