ФОТО: На кого му покажува среден прст Претседателот на Хрватска

Хрватските медиуми прашуваат дали Јосиповиќ со ова некому испраќа порака или само се почешал по окото, од фотографиите не може баш јасно да се заклучи. Но, во секој случај, пишува 24сата.хр, фотографијата е објавена многу невнимателно на офцијалниот владин Фликр.

најчитано сега