Жителите на Пржино утре ќе бидат без вода

Граѓаните од улица Кочанска бројот 18 во населбата Пржино утре ќе останат без вода од 10 часот поради уличен дефект. Од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје засега немаат известување до кога ќе останат без вода но најавуваат дека веднаш штом ќе биде отстранет дефектот на жителите ќе им биде пуштена вода.  

ФОТО: Денешен.мк