Џесика Симпсон доби синче

Пејачката Џесика Симпсон  вчера роди здраво момче на кое му го даде името Ејс.

Од  семејството на пејачката  потврдиле дека Ејс Канут се родил во неделата, со царски рез во Лос Анџелес.

Пејачката  исто така ја има и ќерката Максвел која се роди минатата година.

најчитано сега