Уште една несреќа ја потресе Македонија - „Сеат Ибица“ удри во тригодишно детенце

Уште една несреќа ја стресе земјавва. Битолчанецот В.Н. со својот автомобил „Сеат Ибица“ попладнево прегазил тригодишно детенце. 

Спроед досегашните информации, несреќата се случила попладнево околу 17:30 на улицата „Игнат Атанасовски" во Битола. Повреденото детенце веднашш било префрлено во битолскиот Клинички центар, каде сеуште се бори за својот живот.

најчитано сега