Доживеал срцев удар и починал кога си ја видел сметката за струја!

Еден 61-годишен човек од Шри Ланка доживеал срцев удар и починал кога си ја видел сметката за струја.

Овој човек добил многу висока сметка за струја, па кога ја видел починал на самото место на настанот.

Тој отишол да се пожали за големите сметки кои му доаѓале мислејќи дека се работи за грешка, но откако му кажале дека всушност се работи за почачување на цената на електричната енергија, доживеал срцев удар.

Во извештајот не се наведува колкава била сметката, но се работело за покачување од 50 проценти.

најчитано сега