Драма во воздухот: Се судрија змеј и падобран (ВИДЕО)

Момент од кој ќе ви застане срцето. Падпбран и змеј се судрија на небото во Австрија.

Оваа драматична снимка е снимена во саботата, а за среќа двете лица се закачиле за дрво, па со интервенција на пожарникарите по неколку часа биле спасени, но не биле повредени.

Снимката ја направил друг падобранец.

Погледнете...

најчитано сега